Select Page

Aansluitservice

Naast dat zij allereerst natuurlijk uw inboedel op een professionele manier voor u verhuizen, kan een verhuisbedrijf u nog veel meer nuttige diensten aanbieden. Zo bieden de meeste verhuisbedrijven hun klanten ook een aansluitservice. Een vakman sluit dan na de verhuizing alle elektrische apparaten in uw nieuwe huis weer voor u aan. Dit klinkt misschien als een overbodige service, maar zeker voor wat oudere mensen kan het een lastige klus zijn om alle apparaten weer op de juiste wijze aan te sluiten. Met name voor deze doelgroep kan het gebruik maken van een aansluitservice een interessante optie zijn. Binnen een mum van tijd zijn de tv en andere apparaten op een professionele manier weer aangesloten en dus klaar voor gebruik.

 

Voordelen van de aansluitservice

Er zitten veel interessante voordelen aan het gebruik maken van de aansluitservice van uw verhuisbedrijf. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje:

Uw tv wordt niet alleen aangesloten, maar ook direct geïnstalleerd. Met name de installatie van hun tv is iets wat bij veel mensen voor moeilijkheden zorgt. Deze zorgen worden hiermee dus weggenomen.

Uw eventuele nieuwe keukenapparatuur wordt voor u aangesloten en getest. Mocht er een defect zijn, dan kunt u meteen een beroep doen op de garantievoorwaarden van de leverancier.


Alle verlichting in huis wordt snel en veilig voor u aangesloten en getest.

 

Waarom kiezen voor de aansluitservice?

Zoals wij al eerder opmerkten kan de aansluitservice van een verhuisbedrijf zeker voor senioren een uitkomst zijn. Voor oudere mensen is het aansluiten en installeren van al die elektrische apparaten vaak een groot abracadabra. Uiteraard zijn er aan de aansluitservice wel extra kosten verbonden, maar deze zijn in verhouding met andere verhuiskosten relatief laag. Er wordt door gebruik te maken van de aansluitservice echter wel een heleboel tijd en frustraties bespaard. Bovendien kunt u zoeken naar een verhuisbedrijf waar de kosten voor deze aansluitservice zo laag mogelijk zijn. Door eerst offertes van meerdere verhuisbedrijven te vergelijken ziet u al snel welke verhuizer u de scherpste tarieven en beste voorwaarden kan bieden.