Select Page

Verhuislift

Als u op een verdieping woont kan het een lastige, tijdrovende klus zijn om uw meubels op de begane grond te krijgen. Het gebruik van een traplift is een goede oplossing voor dit probleem. Zo’n verhuislift bestaat uit verschillende hoogtes en heeft een platform die tot grote hoogte kan worden getransporteerd. Deze manier van verhuizen van uw meubels bespaart u een hoop spierpijn en misschien zelfs wel rugklachten en bovendien verkleint u hiermee de kans op schade aan uw meubels aanzienlijk.

 

Een verhuislift huren

Er zijn in principe twee mogelijkheden om een verhuislift bij een daarin gespecialiseerd bedrijf te huren. Het verschil zit in de wijze waarop de prijs wordt berekend. Welke prijsberekening wordt gehanteerd hangt af van het bedrijf. Sommige verhuurbedrijven verhuren een traplift per uur, terwijl u met andere bedrijven een vaste kostprijs kunt afspreken. Dit laatste is met name vaak voordeliger als van tevoren al vast staat dat u de verhuislift zeker één volledige of meerdere dagen nodig heeft. 

 

Kosten verhuislift

De kosten voor het huren van een verhuislift kunnen behoorlijk uiteenlopen. De prijs is o.a. afhankelijk van uw wensen. Gemiddeld liggen de prijzen voor het huren van een verhuislift tussen de €50,- en €150,-. Het is daarbij wel belangrijk om te weten dat u in de meeste gevallen wel een bemande verhuislift zal moeten huren. Niet iedereen beschikt namelijk over de vaardigheden en ervaring om een verhuislift op een veilige manier te kunnen bedienen.

 

Verhuislift huren via het verhuisbedrijf

Als u gebruik maakt van een verhuisbedrijf kunt u veelal ook via hen een verhuislift huren. Soms beschikt het verhuisbedrijf zelf over een verhuislift, maar ook als dit niet het geval is kan het voor u voordeliger zijn om de verhuislift door het verhuisbedrijf te laten regelen. Zij hebben vaak een vaste partner bij wie zij verhuisliften tegen een voordeliger tarief kunnen huren. Bovendien heeft u, doordat de verhuislift bemand is, er meteen een paar extra handen bij. Vele handen maken licht werk, dus de verhuizing zal hierdoor eerder achter de rug zijn.

Hoe u de verhuislift ook regelt, een verhuislift is altijd een interessante optie als u meubels en andere zware goederen moet verhuizen vanaf een verdieping!

 

Geld besparen

Een verhuizing is over het algemeen een kostbare aangelegenheid. Het is dan ook raadzaam om alle eventuele besparingsmogelijkheden optimaal te benutten.

Een snelle, eenvoudige manier om te besparen op de kosten van uw verhuizing is het vergelijken van offertes van meerdere verhuisbedrijven bij u in de omgeving. Dit kunt u geheel gratis en vrijblijvend doen door hier uw gegevens in te vullen. Nadat u de gegevens heeft ingevuld, ontvangt u binnen 2 werkdagen maximaal 6 offertes van betrouwbare verhuisbedrijven in uw mailbox. Vergelijk de offertes en bespaar zo tot wel 30% op de kosten van uw verhuizing!