Select Page

Verhuizing laten doen

Een verhuizing is niet iets wat u even in uw eentje kunt doen. Dit raden wij u in ieder geval ten zeerste af. Er komt heel wat kijken bij een verhuizing en bovendien is het een fysiek zware klus. Schakel daarom altijd hulp in van derden. Bij het inschakelen van verhuishulp heeft u de keuze uit twee mogelijkheden. Zo kunt u allereerst uw vrienden en familie om hulp vragen. Lukt dit niet of wilt u liever niet afhankelijk zijn van uw naasten? Dan heeft u ook altijd nog de mogelijkheid om de hulp in te roepen van een professioneel verhuisbedrijf (zie ook: kosten verhuisbedrijf). 

Wat voor u de beste oplossing is zal o.a. afhangen van uw verhuisbudget, maar ook of er voldoende vrienden en familieleden beschikbaar zijn op de dag van uw verhuizing speelt daarbij een belangrijke rol.

Familie en vrienden inschakelen

Als u de kosten voor uw verhuizing zoveel mogelijk wilt beperken doet u er goed aan om een beroep te doen op uw familie en vrienden. Aan het inschakelen van een verhuisbedrijf zijn hoge kosten verbonden, kosten waar u dus op kunt besparen door zelf verhuishulp te regelen. Het enige waar u dan nog wel zelf moet zorgen is het lenen of huren van een passend vervoermiddel. Houd er wel rekening mee dat wel van u wordt verwacht dat u zelf ook stevig de schouders eronder zet tijdens de verhuizing. Verhuizen is een fysiek zware klus en vraagt bovendien om een goede planning. Voor de voorbereiding en planning van uw verhuizing kunt u gebruik maken van onze verhuisplanning en verhuischecklist. Ziet u het eigenlijk niet zo zitten om de verhuizing zelf te moeten organiseren en uitvoeren? Of heeft u onvoldoende mensen om u heen die u kunnen helpen met uw verhuizing?

Dan is het een beter idee om een verhuisbedrijf in te schakelen, mits uw budget dat toelaat uiteraard. 

Een verhuisbedrijf inschakelen

Een verhuizing levert voor de meeste mensen veel stress op. Naast dat het al spannend is om te verhuizen moet er van alles en nog wat geregeld worden. Daarom kiezen veel mensen er voor om de verhuizing uit handen te geven aan een professioneel verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw verhuizing vlot en soepel verloopt, zonder dat u zich ergens druk om hoeft te maken. Het inschakelen van een verhuisbedrijf is dan ook ten zeerste aan te raden als u bijvoorbeeld te kampen heeft met medische problemen. 

Wanneer u een compleet pakket afneemt bij een verhuisbedrijf heeft u niet alleen de beschikking over voldoende mankracht, maar zijn ook het transport en eventuele verhuishulpmiddelen gelijk geregeld. Dit zijn enkele belangrijke voordelen aan het uitbesteden van uw verhuizing.

Een nadeel aan het uit handen geven van uw verhuizing is dat dit wel gepaard gaat met behoorlijk hoge kosten.

Voor mensen met geen tot weinig budget zal dit daarom niet altijd de eerste keus zijn.

Geld besparen?

Ook wanneer u uw verhuizing uitbesteedt is het mogelijk om te besparen op de totale kosten van uw verhuizing. Dit kunt u snel en eenvoudig doen door eerst diverse offertes te vergelijken, voordat u definitief met een verhuisbedrijf in zee gaat. Zo kunt u al gauw tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuisbedrijf. Deze offertes kunt u bij ons geheel gratis en vrijblijvend aanvragen en vergelijken. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is uw gegevens invullen op het formulier op deze pagina. Nadat u dit gedaan heeft, ontvangt u direct tot wel 6 offertes van lokale verhuisbedrijven in uw mailbox. Bekijk ze, vergelijk ze en kies zo de beste deal!