Select Page

Demontage service

De gebruiksaanwijzing..Bij ieder artikel krijg je ze erbij geleverd, maar bij de meeste mensen verdwijnen ze al snel ergens in een la en vervolgens tijdens een grote opruimactie in de papierbak. Niet geheel onlogisch, maar als u jaren later gaat verhuizen zouden de montagehandleidingen van uw meubelstukken toch wel erg goed van pas komen. Het vereist namelijk veel inzicht om meubels uit elkaar te halen en daarna weer op de juiste manier in elkaar te zetten. Zonder handleiding is dit voor veel mensen een bijna onmogelijke klus. Of op zijn minst een klus die veel stress oplevert. In plaats van dan maar allemaal nieuwe meubelen aan te schaffen voor in uw nieuwe woning kunt u beter kiezen voor een montageservice. Uw meubels worden dan op professionele wijze voor u uit elkaar gehaald en in uw nieuwe woning door deze vakmensen weer netjes in elkaar gezet.

Dit scheelt u een hoop frustraties en zorgen over beschadigingen aan uw meubels!

 

Voordelen van een demontage service

Gebruik maken van de demontage service van uw verhuisbedrijf levert u veel voordelen op. Zo worden uw meubels tijdens het transport optimaal beschermd tegen eventuele schade. Het allergrootste voordeel aan een demontage service is echter toch wel dat u uzelf hiermee enorm veel zorgen en frustraties bespaart.

 

Zelf uw meubels demonteren

Wij raden u aan om, mits uw financiële situatie dit uiteraard toelaat, uzelf een hoop ellende te besparen en te kiezen voor een demontage service van uw verhuisbedrijf.

Wilt u toch liever zelf uw meubels uit elkaar halen en weer terug in elkaar zetten? Lees dan onderstaande tips goed door voor u eraan begint:

Begin ruim op tijd. Haal meubels die u toch niet meer gebruikt al ruim van tevoren uit elkaar en zet deze overzichtelijk bij elkaar in één ruimte. Laat hoe dan ook niets aankomen op de laatste dag voor de verhuizing, dit geldt ook voor de demontage van meubels die u veel gebruikt. Het is beter om een dag of wat met het bord op schoot te eten dan op de laatste dag in de stress te zitten omdat die eettafel niet uit elkaar wil.

Demonteer geen meubels die u in uw nieuwe woning niet meer gaat gebruiken.Laat deze in zijn geheel ophalen door bijvoorbeeld een koper via Marktplaats of de Kringloopwinkel of laat ze ophalen door de gemeentelijke grofvuil ophaaldienst Deze tip geldt overigens ook als u uw meubels laat demonteren door het verhuisbedrijf. Dan is het niet alleen zonde van de tijd, maar ook van het geld.

Let op! Heeft u op maat gemaakte meubelen in uw oude woning staan? Dan kan het gebeuren dat deze in uw nieuwe woning niet meer passen. Win in dat geval eventueel advies in bij een vakman om te kijken of uw meubelen misschien toch passend voor uw nieuwe woning gemaakt kunnen worden.