Select Page

Verhuizen met katrol

Hoewel het een hulpmiddel is dat al sinds jaar en dag gebruikt wordt bij verhuizingen, heeft het katrolsysteem in al zijn eenvoud niets aan nuttigheid hoeven inleveren. Zeker in de grote steden wordt het katrol nog veelvuldig gebruikt om zware meubelen naar een verdieping te hijsen. Dit oude systeem is relatief veilig, goedkoop en heel eenvoudig. Let er alleen wel altijd goed op dat de meubels op juiste wijze zijn bevestigd om eventuele problemen voor te zijn.

Minder gebruik van een katrol

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om hun meubels bij een winkel te kopen en deze bij thuiskomst zelf te monteren. Het in elkaar zetten van de meubels kost weliswaar extra tijd, maar het scheelt wel een hoop gedoe en tijd bij de verhuizing. Als er weinig tot geen zware meubelen in zijn geheel naar een verdieping gebracht hoeven te worden is het gebruik van een katrol daarom lang niet altijd noodzakelijk. 

 

Katrol huren of kopen?

Aangezien u een katrol over het algemeen alleen nodig zult hebben bij een verhuizing en u dit naar alle waarschijnlijkheid niet zo vaak zult doen, is het zonde om hiervoor een katrol aan te schaffen. Beter is het om er één te huren voor één of meerdere dagen. Als u gebruik maakt van de diensten van een verhuisbedrijf hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het al dan niet moeten huren van een katrol. Dit wordt door het verhuisbedrijf geregeld, mocht dit nodig zijn. Hier zijn geen extra kosten voor u aan verbonden. Alternatieven voor het verhuizen met een katrol zijn:

 

 

Wel of geen verhuisbedrijf inhuren?

Een verhuizing brengt voor de meeste mensen veel stress met zich mee, omdat talloze zaken geregeld moeten worden. Niet iedereen beschikt over het benodigde organisatietalent, waardoor er nogal eens wat misgaat tijdens een verhuizing. Wilt u uzelf deze stress liever besparen? Dan kan het inschakelen van een verhuisbedrijf een interessante optie voor u zijn. Zij nemen u alle zorg uit handen en garanderen u een snelle en efficiënte verhuizing. Uiteraard zijn er wel kosten verbonden aan het inschakelen van een verhuisbedrijf. Wij bieden u de mogelijkheid om zoveel mogelijk te besparen op de kosten van een verhuisbedrijf. U kunt bij ons namelijk gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van meerdere verhuisbedrijven bij u in de buurt. U ontvangt dan tot wel 6 offertes in uw mailbox, die u met elkaar kunt vergelijken. Door eerst de prijzen te vergelijken, kan uw kostenbesparing oplopen tot wel 30%. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het formulier op deze pagina zo goed mogelijk in te vullen!