Select Page

Verhuisservice

Een verhuizing is over het algemeen een stressvolle gebeurtenis. Wilt u de dag van uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk laten verlopen? Dan is het inschakelen van een verhuisservice een goed idee! Als u gebruik maakt van een verhuisservice worden veel van de dingen waar men zich zoal druk om kan maken tijdens een doorsnee verhuizing u namelijk volledig uit handen genomen. Transport wordt geregeld door het verhuisbedrijf en ook zorgen zij voor voldoende mankracht.

 

Voordelen van een verhuisservice

Het gebruik maken van een verhuisservice biedt veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is en blijft natuurlijk de enorme vermindering van stress voor u op de dag van de verhuizing zelf. Maar er is meer. Wij geven u hieronder nog een aantal belangrijke voordelen:


Transport wordt voor u geregeld.


Het verhuisbedrijf neemt veel werk uit handen.

Het verhuisbedrijf zorgt voor voldoende professionele verhuizers. U bent dus niet afhankelijk van familie en vrienden voor hulp bij de verhuizing.
Een verhuisservice levert u dus een stressloze verhuizing op, zowel in de voorbereidingen als op de dag van de verhuizing zelf.

 

Wat kost een verhuisservice?

Een exacte prijs voor een verhuisservice kunnen wij u niet direct geven. Dat komt doordat deze prijs afhankelijk is van een aantal factoren. De 2 belangrijkste factoren die van grote invloed zijn op de kosten voor de verhuisservice zijn:

Type transport

Aantal benodigde verhuizers

Wat u uiteindelijk moet betalen voor de verhuisservice hangt dus sterk af van uw wensen. Wilt u vooral graag dat de klus binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek geklaard is? Dat kan, maar daar zijn dan wel meerdere verhuizers voor nodig. Het uurtarief zal dan uiteraard ook hoger liggen. U kunt meer lezen over deze en andere kosten op onze pagina Verhuisbedrijf kosten. (link )

 

Vergelijken van prijzen

Wij raden aan om niet direct met het eerste verhuisbedrijf dat op uw pad komt in zee te gaan. Beter is het om eerst de prijzen van meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de prijzen te vergelijken kunt u soms tot wel 30% op de kosten van uw verhuisservice besparen. Het vergelijken van de prijzen van lokale verhuisbedrijven kunt u snel en eenvoudig op onze website doen. Klik daarvoor op onderstaande button en vul uw gegevens in. Na het verzenden van uw aanvraag ontvangt u op uw e-mailadres gratis en vrijblijvend offertes van meerdere betrouwbare verhuisbedrijven. Vergelijk deze offertes vervolgens uitgebreid op zaken als prijs/kwaliteitsverhouding, voorwaarden en garanties en vind zo het verhuisbedrijf dat het beste bij uw verhuizing past.