Select Page

Verhuiscontainer huren


Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun inboedel niet te laten verhuizen met een verhuiswagen, maar om deze te stallen in een verhuiscontainer. Vooral als u een grote inboedel heeft is het huren van een verhuiscontainer een financieel aantrekkelijke optie. Op de dag van de verhuizing wordt vroeg in de ochtend een grote verhuiscontainer geplaatst bij de oude woning. Hier wordt de volledige inboedel in geplaatst, waarna deze vervolgens in één keer wordt getransporteerd naar de nieuwe woning. Dit scheelt u een hoop benzinekosten als een verhuiswagen anders meerdere malen heen en weer zou moeten rijden om uw inboedel naar uw nieuwe woning te vervoeren. Bovendien gaat de verhuizing hierdoor een stuk vlotter!

 

Wat zijn de voordelen van een verhuiscontainer?


Er zitten veel voordelen aan het huren van een verhuiscontainer. Wij zetten de belangrijkste voordelen hier voor u op een rijtje:

 

  • Overzichtelijk: Alles kan heel goed worden gestapeld en geordend.
  • Gemak: Ook het verhuizen van grote stukken gaat heel eenvoudig.
  • Onafhankelijkheid: U hoeft alleen goede afspraken te maken met de verhuurder, maar houdt zelf de controle over uw verhuizing.
  • Snel: De tijd die de verhuizing in beslag neemt wordt enorm beperkt doordat een container heel veel ruimte biedt. Alles kan waarschijnlijk in één rit verhuisd worden.

 

Zitten er ook nadelen aan een verhuiscontainer?


In principe zitten er niet echt noemenswaardige nadelen aan het huren van een verhuiscontainer. Wel moet u er natuurlijk rekening mee houden dat er kosten verbonden zijn aan de huur van een verhuiscontainer en dat u zelf moet zorgen voor het transport van de container van uw oude woning naar uw nieuwe woning. U kunt hier het beste een professioneel verhuisbedrijf voor inschakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw verhuizing op de meest efficiënte manier zal verlopen. 

 

Kosten verhuiscontainer


Een exacte prijs voor het huren van een verhuiscontainer kunnen wij u niet zo 1-2-3 geven. Dit komt doordat de prijzen van een verhuiscontainer sterk variëren en daarbij vooral afhangen van uw eigen wensen. De gemiddelde prijzen variëren van €100,- voor een container met een inhoud van 3m³ tot €1.200,- voor een container met een inhoud van 35m³. 

Wilt u graag weten wat de exacte kosten voor uw verhuizing zouden zijn? Het beste wat u dan kunt doen is eerst offertes opvragen bij meerdere verhuisbedrijven en deze met elkaar vergelijken. Het aanvragen van offertes kunt u in één keer regelen op onze website. Als u nu op deze pagina het formulier volledig invult ontvangt u al binnen 2 werkdagen offertes van 6 professionele verhuisbedrijven. Wij bieden u deze service geheel gratis en vrijblijvend aan. Leg de offertes naast elkaar om de prijzen te vergelijken en bespaar zo een hoop geld op de huur van een verhuiscontainer!