Select Page

Verhuiskaarten

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij een verhuizing. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat u iedereen op tijd op de hoogte brengt van uw verhuizing. Dit geldt niet alleen voor bedrijven waar u klant bent en waar u abonnementen heeft lopen, maar ook voor uw familie en vrienden. Om aan iedereen op hetzelfde moment uw nieuwe adresgegevens kenbaar te maken kunt u gebruik maken van de speciaal daarvoor ontworpen verhuiskaarten. Meestal zijn verhuiskaarten vrij eenvoudig, maar als u dat leuk vindt kunt u de kaarten persoonlijker maken door een foto toe te voegen of een leuk ontwerp te kiezen.

Waarom verhuiskaarten?

Natuurlijk kunt u uw verhuizing ook op andere manieren doorgeven aan iedereen, bijvoorbeeld door te bellen/appen/mailen. Maar om er zeker van te zijn dat u niemand vergeten bent, raden wij het gebruik van verhuiskaarten toch aan. Door verhuiskaarten te gebruiken kunt u iedereen tegelijkertijd op de hoogte brengen. Maak een lijst van familie en vrienden en een lijst van bedrijven die u wilt laten weten dat u gaat verhuizen. Om niet per ongeluk een bedrijf te vergeten kunt u eventueel op uw afschriften checken met welke bedrijven u allemaal een overeenkomst heeft en die u dus zeker op de hoogte moet stellen van uw nieuwe adresgegevens.

Om de prijs van verhuiskaarten hoeft u het in ieder geval niet te laten, verhuiskaarten zijn doorgaans vrij goedkoop.

 

Goedkope verhuiskaarten

Het gebruik van verhuiskaarten is zoals gezegd dus een makkelijke manier om iedereen gelijktijdig op de hoogte te brengen van uw verhuizing. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de naam en het adres van de ontvanger op de verhuiskaart invullen en de kaart versturen. Versturen kan door het handige formaat van de verhuiskaart bovendien tegen een zeer voordelig tarief. Hoe meer verhuiskaarten u bestelt, hoe goedkoper de verhuiskaarten per stuk worden. Maak daarom eerst een lijst met geadresseerden en bestel daarna de juiste hoeveelheid kaarten. U kunt kiezen voor standaard verhuiskaarten, maar ook voor gepersonaliseerde kaarten met een mooi design en/of een foto. Uiteraard zijn deze wel duurder dan een standaard verhuiskaart.