Select Page

Hoeveel kost een glazenwasser per uur?

We leven in drukke tijden. Niet iedereen heeft tijd om de ramen van het huis te wassen. Gelukkig zijn er glazenwassers om je uit de brand te helpen. Glazenwassers zijn van alle markten thuis. Naast woningen maken ze ook de ramen van appartementen, garages en andere gebouwen blinkend schoon.

 

Geen vaste tarieven

Glazenwassers mogen hun eigen tarieven vragen. Er is dus geen vast bedrag die je kunt verwachten. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het soort woning, het aantal ramen en vensters en de reistijd. Je kunt dus beter een glazenwasser bedrijf in de buurt kiezen. In dat geval liggen de reiskosten iets minder hoog. Op het internet zijn glazenwassers zeer eenvoudig te vinden. Lees altijd de recensies door van eerdere klanten om een goed beeld te krijen van het bedrijf.

 

Totaalprijs

Gemiddeld gezien heeft een vrijstaande woning meer ramen en vensters dan een rijtjeshuis. Zodoende ben je voor een villa bijna altijd meer kwijt dan een gezinswoning. Wel zijn er een aantal richtlijnen voor de kosten van een glazenwasser. Daarbij rekent de glazenwasser zowel het schoonmaken van de ramen als de kozijnen mee:

– Vrijstaande woning: tussen de 40 en 50 euro.
– 2-onder-1 kap woning: tussen de 30 en 35 euro.
– Rijtjeswoning: tussen de 25 en 30 euro.

Glazenwasser Prijs per uur

Bovenstaande prijzen zijn de totaalkosten, en uiteraard maar een schatting. Per uur komt het bedrag (exclusief BTW) ongeveer neer op het volgende:

– Vrijstaande woning: Vanaf +- 35 euro.
– 3 gevel woning: Vanaf +- 23,50 euro.
– Rijtjeswoning: Vanaf +- 16,50 euro.