Select Page

Efficiënt verhuizen

Het lijkt zo makkelijk, efficiënt verhuizen doet u wel even. In de praktijk blijkt dit echter meestal vies tegen te vallen. Er komt bij verhuizen nou eenmaal toch meer kijken dan “spullen inpakken en wegwezen”. Essentieel voor een efficiënte verhuizing is daarom een goede planning vooraf. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Hoe cliché dit ook mag klinken, ook bij een verhuizing gaat deze vlieger zeker op. Bedenk vooraf hoe lang u denkt nodig te hebben voor de verhuizing, wat u nodig heeft en of u eventueel nog hulp nodig heeft. De verhuisdag moet u absoluut zien vrij te houden voor de verhuizing zelf. Zorg daarom dat de avond voorafgaande aan de verhuizing alle spullen ingepakt en klaar staan. Als dit echt niet lukt, dan is het aan te raden om dan maar vroeg de wekker te zetten op de verhuisdag, zodat alle toch klaar staat om mee te nemen als de verhuizers arriveren. 

Alleen op deze manier kunt u de tijdsduur van de verhuizing tot een minimum beperken.

 

Checklist voor een efficiënte verhuizing

Verhuizen wordt over het algemeen ervaren als een nogal stressvolle gebeurtenis in een mensenleven. De problemen die het vaak oplevert zorgt ervoor dat mensen er na een verhuizing voor een hele lange periode wel de buik van vol hebben. Gelukkig kan het ook anders. Met een goede planning en voorbereiding kunt u heel veel problemen al voor zijn. Om uw verhuizing ook zo efficiënt mogelijk te kunnen laten verlopen, raden wij u daarom aan om ruim van tevoren een checklist op te stellen van wat u allemaal moet regelen voor de verhuizing. In deze checklist moet u in ieder geval rekening houden met: 

 

  • Het aantal hulpkrachten tijdens de verhuizing
  • Het vervoermiddel en de benodigde hulpmiddelen
  • De voorbereiding op uw verhuizing
  • De gang van zaken tijdens de verhuizing

Alleen met behulp van een goede checklist weet u zeker dat u niet voor nare verrassingen komt te staan op de dag van uw verhuizing. Bovendien is het dan ook duidelijk voor de mensen die u komen helpen wat hun te doen staat. 

 

Schakel eventueel een verhuisbedrijf in

De meest efficiënte en snelste manier van verhuizen bereikt u door een verhuisbedrijf in te schakelen. Door hun jarenlange ervaring hebben de verhuizers de verhuizing van uw spullen zo gepiept. Uiteraard betaalt u hier wel voor, maar u bespaart uzelf daarmee wel een hoop tijd en stress. Bovendien kunt u flink besparen op de kosten voor het verhuisbedrijf als u het slim aanpakt. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van meerdere verhuisbedrijven bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in en ontvang direct tot wel 6 offertes in uw mailbox. Vergelijk de offertes, kies het beste verhuisbedrijf en bespaar zo tot wel 30% op de kosten van uw verhuizing!

 

Handige tips

Voor een efficiënte verhuizing raden wij u aan om in ieder geval gebruik te maken van onze verhuisplanner, onze verhuistips en onze verhuischecklist. In onze verhuisgids vindt u een handig en compleet overzicht van alle informatie. Wij zetten de pagina’s nog even overzichtelijk voor u op een rijtje:

Goedkoop verhuizen

verhuistips

verhuisgids