Select Page

Voordelen verhuisbedrijf

Voordat u daadwerkelijk gaat verhuizen heeft u nog een aantal belangrijke keuzes te maken. Op financieel gebied zal u de keuze moeten maken of u de verhuizing zelf wilt gaan doen of deze liever uit handen wilt geven aan een professioneel verhuisbedrijf. Het inschakelen van een verhuisbedrijf brengt uiteraard wel extra kosten met zich mee, maar het levert u ook veel op. Wij hebben de belangrijkste voordelen aan het inhuren van een verhuisbedrijf voor u op een rijtje gezet.

 

Professionele verhuizers met ruimschoots ervaring

Het grootste pluspunt aan het inschakelen van een verhuisbedrijf is dat u ervan verzekerd bent dat de verhuizing op een professionele manier wordt uitgevoerd door ervaren verhuizers. De verhuizers weten precies hoe zij uw meubels en spullen op veilige wijze naar uw nieuwe woning kunnen transporteren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van verhuisdekens. Een bijkomend voordeel is dat de verhuizers zelf zorgen dat zij over de benodigde verhuisartikelen als plakband, dekens en dozen beschikken. U hoeft deze niet nog apart aan te schaffen.

Natuurlijk kunt er ook voor kiezen om toch de hulp in te schakelen van vrienden en familie, om zo de kosten wat te drukken. Houd u er dan wel rekening mee dat u wel het risico loopt dat zij door hun ondeskundigheid onbedoeld schade aan uw waardevolle spullen kunnen veroorzaken. Hier hoeft u niet bang voor te zijn als u een professioneel verhuisbedrijf inhuurt. Bovendien kunt u ervan op aan dat de verhuizers op de dag van uw verhuizing ook daadwerkelijk tot uw beschikking zullen staan, iets wat een familielid of vriend u nou eenmaal niet altijd kan garanderen.

 

Geschikt vervoermiddel voor elke verhuizing

Transport is een ander belangrijk aandachtspunt tijdens de verhuizing waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken als u een verhuisbedrijf inschakelt. Het verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw inboedel op een veilige en efficiënte manier in een speciaal voor uw verhuizing geschikte verhuiswagen vervoerd wordt. Met name als u beschikt over een grote inboedel is het veelal voordeliger om een all in pakket af te nemen bij een verhuisbedrijf dan wanneer u zelf los een verhuiswagen (eventueel met chauffeur) moet huren.

 

Profiteer van de voordelen van Erkende Verhuizers

Wilt u een gegarandeerd probleemloze verhuizing? Doe dan een beroep op een verhuisbedrijf met het “Erkende Verhuizer” keurmerk. Een Erkende Verhuizer biedt u tal van extra voordelen. Zo hebben alle verhuizers die werkzaam zijn bij een Erkende Verhuizer een opleiding tot verhuizer gevolgd. Een ander aantrekkelijk voordeel is dat uw inboedel tijdens de verhuizing gedekt is tot een bedrag van €100.000,-. Een andere interessante reden om te kiezen voor een Erkende Verhuizer is de uitstekende garantieregeling waar u een beroep op kunt doen, mocht dat nodig zijn. Uw aanbetaling is gegarandeerd en de branchevereniging van Erkende Verhuizers staat garant dat uw verhuizing op de afgesproken dag plaats zal vinden. Mocht het verhuisbedrijf met wie u de verhuis afspraak heeft gemaakt bijvoorbeeld failliet gaan, dan zorgt de organisatie van Erkende Verhuizers dat een vervangend verhuisbedrijf de verhuizing voor u uitvoert. Hier zijn uiteraard dan geen kosten voor u aan verbonden.