Select Page

Verhuishulp

Het regelen van verhuishulp kan op verschillende manieren. Misschien maakt u wel onderdeel uit van een hechte familie of heeft u een grote vrienden- en kennissenkring, die u graag willen helpen met uw verhuizing. Dat is hoe dan ook erg fijn, maar u kunt alsnog de afweging maken om uw verhuizing door een professioneel verhuisbedrijf uit te laten voeren.

Waar u uiteindelijk voor kiest hangt onder meer af van uw persoonlijke wensen en natuurlijk het beschikbare budget. 

 

Hulp inschakelen van familie of vrienden

Het inschakelen van familie en vrienden biedt als grootste voordeel dat dit de goedkoopste manier van verhuizen is. Het nadeel is meestal wel dat nou eenmaal maar weinig mensen beschikken over een verhuiswagen en deze dus nog moet worden gehuurd. Bij een professionele verhuizing is dit al voor u geregeld. Maar als uw budget erg krap is en u heeft in ieder geval de beschikking over voldoende hulp uit uw omgeving, dan is het zelf organiseren van uw verhuizing zeker de goedkoopste en beste optie.

 

Het inschakelen van een verhuisbedrijf

U kunt er ook voor kiezen om uw verhuizing uit handen te geven aan een professioneel verhuisbedrijf. De verhuizers kunnen meerdere taken van u overnemen, zoals:

 

  • (De) monteren van uw meubels
  • In- en uitladen van de verhuiswagen
  • Verhuizen van uw inboedel naar de nieuwe woning

Het levert u dus veel voordelen op als u een professioneel verhuisbedrijf inschakelt. U moet alleen wel goed opletten dat de kosten voor het verhuisbedrijf wel passen binnen uw verhuisbudget. 

 

Prijzen verhuisbedrijven vergelijken

Het is altijd aan te raden om eerst de prijzen op het gebied van verhuizingen met elkaar te vergelijken. Dit geldt zowel voor een verhuizing die u zelf doet als voor het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een verhuizing zelf uit te voeren en is dan dus aangewezen op de diensten van een professioneel verhuisbedrijf. Om u in dit geval te helpen bij het vinden van een geschikt verhuisbedrijf voor uw verhuizing kunt u op onze website gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van meerdere verhuisbedrijven bij u in de regio. Dit werkt als volgt:

 

  • Vul uw gegevens zo goed mogelijk in en geef uw wensen aan
  • Ontvang gratis en vrijblijvend 6 offertes in uw mailbox
  • Vergelijk de offertes en kies het beste verhuisbedrijf
  • Bespaar tot wel 30% op de kosten


Meer verhuisinformatie

Wij hopen dat de informatie op deze website u heeft kunnen helpen bij het maken van uw keuze voor uw verhuishulp. Op onderstaande websites kunt u terecht voor nog veel meer nuttige informatie en tips voor uw verhuizing. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje op onze onderstaande pagina’s: