Select Page

Dakdekkers

Wanneer u van plan bent om uw dakbedekking te laten vervangen zullen de diensten van een professionele dakdekker u ongetwijfeld erg goed van pas komen. Vanzelfsprekend beschikt een professionele dakdekker over een uitstekende materiaalkennis en kan hij u daarnaast uitstekend adviseren wat betreft kwaliteit, stijl en de prijzen.

Het inschakelen van een professionele dakdekker voor uw klus is dan ook een interessante optie, welke wij alleen maar kunnen aanraden! Alleen zo bent u ervan verzekerd dat uw dakbedekking zo efficiënt en veilig mogelijk geplaatst wordt.

 

Wat kost een dakdekker?

Het spreekt voor zich dat u allereerst nieuwsgierig bent naar de prijzen van een dakdekker. Over het algemeen zijn werkzaamheden aan een dak een behoorlijke aanslag op de portemonnee. De prijs die een dakdekker zal rekenen wordt beïnvloed door een aantal factoren. Zo verschilt het of u een schuin dak of een plat dak heeft. Werkzaamheden aan een schuin dak zijn lastiger uit te voeren en daardoor liggen de prijzen uiteraard hoger dan voor werkzaamheden aan een plat dak. Voor een schuin dak moet u rekening houden met gemiddelde kosten tussen de €45,00 en €130,00 per . De prijzen voor een plat dak liggen gemiddeld tussen de €45,00 en €60,00 per . Een stuk goedkoper dus. Beide genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Bij deze prijzen zijn wij ervan uitgegaan dat de oude dakbedekking verwijderd wordt, waarna de nieuwe dakbedekking wordt geplaatst.

 

Wat zijn de werkzaamheden van een dakdekker?

De naam zegt het eigenlijk al: Een dakdekker voorziet uw dak van een nieuwe dakbedekking. Maar dit is niet het enige waarmee een dakdekker u van dienst kan zijn. Ook wanneer u een schade heeft aan uw dak en deze wil laten verhelpen bent u bij de dakdekker aan het juiste adres. Of het nou gaat om een gebroken dakpan of een scheur in uw bitumen dakbedekking, de dakdekker komt u graag uit de brand helpen. Daarbij is een dakdekker ook de aangewezen persoon voor onderhoud aan uw dak.

Zoals u ziet kan een dakdekker u dus op vele manieren van dienst zijn. De prijzen van dakdekkers kunnen wel sterk uiteenlopen. Wij raden dan ook aan om deze eerst te vergelijken, voordat u met een bepaalde dakdekker in zee gaat.

 

Wat kost een dakdekker precies?

U heeft na het lezen van deze pagina een aardig inzicht van de gemiddelde prijzen van een dakdekker en voor welke werkzaamheden u een dakdekker zoal kunt inhuren.

Heeft u interesse in het inschakelen van een dakdekker en bent u benieuwd naar wat dat u exact zou gaan kosten? Vraag dan bij ons gratis en vrijblijvend offertes op van diverse professionele dakdekkers bij u in de regio. Vul hier uw gegevens en beschrijf kort uw opdracht. Vervolgens ontvangt u binnen 2 werkdagen offertes van tot wel 6 betrouwbare dakdekkers in uw mailbox. Vergelijk de offertes vanuit uw luie stoel op prijs en kwaliteit en sluit een deal met de dakdekker die u de beste service tegen de scherpste prijs biedt!