Select Page

Schoonmaak verhuizing

Als u verhuist uit uw huurwoning wordt van u verwacht dat u uw woning schoon en netjes achterlaat. Bezit u een koopwoning die u graag wilt verkopen? Houd er dan rekening mee dat uw woning hiervoor in een uitermate nette en verzorgde staat dient te zijn om de kans op een (snelle) verkoop te vergroten. Afhankelijk van de grootte van uw woning en uw woonsituatie kunnen er behoorlijk wat uurtjes gaan zitten in de grondige schoonmaak van uw woning. Niet iedereen heeft hier de tijd voor, zeker niet wanneer men een fulltime job heeft en/of een druk gezinsleven. Als dat bij u ook het geval is kunt u gelukkig altijd een beroep doen op de diensten van een professioneel schoonmaakbedrijf. De professionele schoonmakers zorgen ervoor dat uw huis niet alleen oppervlakkig wordt schoongemaakt, maar ook de vervelende, grondige schoonmaakwerkzaamheden zoals het reinigen van voegen tussen tegels nemen zijn graag voor u uit handen. 

Bent u benieuwd geworden naar wat een professioneel schoonmaakbedrijf voor u zou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Een schoon huis voor een betere verkoop

Hoewel vaak wel gezegd wordt dat potentiële kopers door eventuele rommel “heen moeten kijken” blijkt dit in de praktijk vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Zorg daarom altijd dat uw woning tot in de puntjes schoongemaakt en verzorgd oogt als uw makelaar een bezichtiging heeft aangekondigd. Het is aantoonbaar bewezen dat een schone, nette woning een stuk sneller en tegen een betere prijs verkocht wordt dan een rommelig, onfris huis. Heeft u geen tijd of zin om uw woning zelf een grote schoonmaakbeurt te geven? Schakel dan een professioneel schoonmaakbedrijf in voor een grondige reiniging van uw woning. Uw woning ziet er na hun komst weer spik en span uit en de kans is groot dat u uw woning hierna snel verkoopt.